Könnyűszerkezetes házak kivitelezése 

RÓLUNK

Kedves Látogató/Érdeklődő!

Te, aki most soraimat olvasod.    Te aki böngészed az internetet éjjel-nappal!                                  Igen, Te!                               Aki összekuporgatott kis pénzedből szeretnél magadnak saját otthont!                                  Te vagy az, aki miatt belevágtunk ebbe az egészbe. 


Balázs Brigitta vagyok, a Dream House Factory Kft. cégvezetője.

12 évig laktunk egy paneldzsungel közepén, 4. emeleti, lift nélküli lakásban, ahonnan szerettünk volna kiszabadulni. Sajnos, tipikus "kis emberként", anyagilag nem voltunk a csúcson, így évekig csak gyűjtögettünk és tűrtünk. Végül egy betegség miatt, közölték velem, hogy nem lépcsőzhetek és kénytelenek voltunk alternatíva után nézni.

Hosszú, keresgélő időszak következett, ahol számításba vettünk minden egyes lehetőséget és megtapasztaltuk, hogy az ingatlanpiac, valamint az építőipar nem egyszerű terület. Saját bőrünkön tapasztaltuk, hogyan verik át az embereket, használják ki a hozzáértés hiányát.

2018-ban vásároltunk egy telket és döntöttünk úgy, hogy könnyűszerkezetes házat fogunk építtetni magunknak. Sok viszontagság után elkészült a mi kis házunk, de sajnos még mindig derülnek ki problémák a kivitelezése folyamán elkövetett  hibákkal kapcsolatban.

A problémák közepette jött egy gondolatunk: "Mivel Norbi, a férjem épületasztalos, mi lenne, ha mi is belevágnánk?!"

Így jött létre 2019. elején a Dream House Factory Kft.! :)

A sok problémából és utánajárásból merítve gondoltuk azt, hogy mi segíteni akarunk Neked/Nektek. Hogy ne legyen olyan nehéz dolgotok, mint nekünk volt. Azért, hogy Téged/Titeket ne verjenek át, olyan otthont kapjatok, amit megérdemeltek.

Miattad-Miattatok! 

  • Akik összekuporgattátok a kis pénzeteket szorgos, kemény munkából és szeretnétek SAJÁT OTTHONT! 
  • Akik nem akarjátok, hogy átverjenek. 
  • Akiknek fontos a minőség és a lojalitás. 
  • Akik a kis pénzükből egyszer szeretnének építkezni, de akkor már jót, jól!

Forduljatok hozzánk bizalommal, mi segítünk NEKTEK! Teljes körű ügyintézéssel, szakértelemmel, türelemmel!

Kérjétek ajánlatotokat MOST! :) 

Legyen csodás napotok! 

Brigitta :)

Kérd egyedi ajánlatodat MOST! :)